Vegroot eenvoudig de naamsbekendheid van uw bedrijf

17-06-2013

Met de komst van het nieuwe clubgebouw van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralinsgeveerveer is er ook sprake van een sponsorbord. Dit sponsorbord is direct zichtbaar bij binnenkomst in de speeltuin van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer en zeker bij binnenkomst van het nieuwe clubgebouw niet te missen.

Op dit sponsorbord is er ruimte voor 20 sponsors. 7 van de 20 plekken zijn inmiddels ingevuld door sponsors binnen enkele weken tijd. Vindt u het leuk om uw bedrijf meer kenbaar te maken bij 700 contributiebetalende gezinnen in m.n. Capelle aan den IJssel, Rotterdam Kralingseveer en Krimpen aan den IJsel en zo'n 10.000 los betalende bezoekers per jaar ?  Wellicht ben u naast bezoeker ook eigenaar van een bedrijf. Dit is dan uw kans. Naast de vergroting van uw naamsbekendheid is het een vorm van maatschappelijk verantwoordelijk ondernemen (MVO) waar vele abstracte notities over zijn volgeschreven. Buurt- en Speeltuinvereniging houdt het op een keurig concreet sponsorbord die leidt tot extra activiteiten voor de bezoekers van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer.

 

Inmiddels heeft Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer bijna 750 inschrijvingen voor haar digitale nieuwsbrief. Uit een technische analyse blijkt dat meer dan 80% van de mail van Buurt- en Speeltuinvereniging binnen 2 dagen is gelezen. Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer is ook zeker bereid om met u leuke creatieve acties te bedenken om daarmee uw bedrijf meer naamsbekendheid te geven.

Het enige dat u hoeft te doen is uw sponsoruiting in een hoge resolutie aan te leveren, BSV Kralingseveer zorgt dat het op het sponsorbord komt binnen 2 weken na aanlevering. U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met de voorzitter, A.R. (Alfred) Dommershuijzen via de mail voorzitterbsvk@gmail.com of via 06-10851769. Geen vervelende wachtmuziekjes, geen lange wachttijden, geen callcenters, geen doorverbinden, gewoon daar waar u moet zijn.

Zaterdag 18 mei 2013 was het zover, een lang gekoesterde wens van de vereniging werd vervuld. Het nieuwe clubgebouw van Buurt- en Speeltuinvereninging Kralingseveer werd officieel geopend !

Na de binnentocht met doedelzakspelers en drummers

werd het nieuwe clubgebouw officieel geopend door Ans Hartnagel, wethouder van Capelle aan den IJssel, en Patrick Meijer, dagelijks bestuurder van Deelgemeente Prins Alexander.

  

Bent u geïnteresseerd in meer foto's ? Klik gerust op de website op onderstaand icoon, selecteer vervolgens het jaartal of klik op onderstaand icoon via deze mail.

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer van de leden, voor de kinderen door de leden en met de sponsors !