Geef uw kinderen op voor het Sinterklaasfeest in het clubgebouw

29-10-2017

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer mag zaterdag 25 november 2017 de Sint en zijn Pieten welkom heten. We verzamelen ons op zaterdag 25 november 2017 om 09:45 uur bij de speeltuin voor het toegangshek en gaan dan vervolgens met zijn allen om 10:00 uur de Sint feestelijk binnenhalen in Kralingseveer.

Na zijn aankomst begint Sint aan een korte rijtoer door Kralingseveer. Na de rijtoer gaan we verder, zonder ouders en/of verzorgers, in het clubgebouw van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer met een speciaal Sinterklaasfeest. Bewust kiezen we net als vorige jaren zonder ouders en verzorgers omdat de ruimte in het clubgebouw beperkt is op last van de brandweer. Buurt- en Speeltuinvereniging wil zo weinig mogelijk kinderen teleurstellen, vandaar zonder ouders en/of verzorgers. Er is een mogelijkheid om beschut en droog onder de veranda van de blokhut of onder de carpoort  in de buurt van uw kind te blijven, indien u dit wenst. De voorstelling voor de kinderen eindigt omstreeks 12:15 - 12:30 uur in het clubgebouw van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer.

De intocht van Sinterklaas door Kralingseveer is voor een ieder, het Sinterklaasfeest in het clubgebouw is alleen voor leden. Als u alleen de intocht van Sinterklaas door Kralingseveer wilt meemaken, hoeft u zich dus niet op te geven voor het Sinterklaasfeest in het clubgebouw. 

U kunt zich niet meer opgeven voor het Sinterklaasfeest in de zaal. Als uw kind toch het Sinterklaasfeest in het clubgebouw wil bijwonen, meldt u zich dan na de intocht bij het bestuur. Mogelijk is er nog plek voor uw kind.