header

Beste %naam%, 


Net als vorig jaar organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer meerdere concerten en voorstellingen in het nieuwe clubgebouw. Leden van Buurt- en Speeltuinvereniging hebben voorrang bij het inschrijven en hebben gratis toegang tot de concerten en voorstellingen. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon (een gezinslidmaatschap kost in 2014 € 22,50 en in 2015 € 25,00).

Zondag 12 oktober 2014 komt de folkband "Faerydae" om 14:00 uur naar Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer in deze reeks van concerten en theatervoorstellingen. Folk is een muziekstijl van traditionele muziek. Traditioneel zijn de instrumenten zoals harp, viool en banjo.  Een bekende artiest in het folkgenre is Bob Dylan.

Op zondag 12 oktober 2014 is het een interactief concert wat inhoudt dat folkband Faerydae ook meerdere instrumenten meeneemt welke mogen worden bespeeld door de kinderen. Daarnaast is 1 van de musici ook danslerares; de kinderen kunnen met professionele hulp ook meebewegen op de muziek. Het muziek maken en ook het meebewegen op de muziek is voor de kinderen interactief (en ook voor de volwassenen als ze dat willen).

Bent u benieuwd naar deze bijzondere muziek van de band Faerydae ?  Klik hier voor een voorproefje van de uitvoering van de 'Noorse Bruiloft' van de folkband Faerydae.

De inschrijving voor  het concert op zondag 12-10-'14 14:00 uur is gestart. Klik hier om u in te schrijven.

Toegevoegd aan deze mail, ontvangt u een fleurige flyer met alle concerten en voorstelling in de herfst 2014 en winter 2014 / 2015, zodat u op voorhand bent geïnformeerd.

De concerten en voorstellingen bij Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer zijn mogelijk gemaakt door (klik op de logo's voor meer informatie over de sponsoren):


Van Cappellen Stichting


Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht