header

Beste %naam%, 


Net als vorig jaar organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer meerdere concerten en theatervoorstellingen in het nieuwe clubgebouw. Leden van Buurt- en Speeltuinvereniging hebben voorrang en hebben gratis toegang tot de concerten en voorstellingen. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon (een gezinslidmaatschap kost in 2015 € 25,00).

Zondag 15 februari 2015 om 14:00 uur komt de groep  'De Andersons' naar Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer. Tijdens het concert van zondag 15-02-'15 staat het repertoire van Cornelis Vreeswijk op het programma. Tijdloze muziek met zeker ook een lach door muzikaal toptalent.  

In Vreeswijk & De Andersons maken De Andersons een reis van IJmuiden naar Zweden, maar dan op hun eigen wijze. Wel Vreeswijk’s blues, samba en ballades, maar met eigen nieuwe vertalingen en arrangementen van bekend en onbekend werk. Van ‘De Hopeloos blues’ tot een verrassend vervolg op ‘De nozem en de non’.

De Andersons zijn bezig aan een opmars in de Nederlandse theaters en staan bekend om hun muzikale theaterprogramma’s met inhoud, humor en veel afwisseling. De Andersons bestaan uit Mirek Walton (piano/gitaar), Roel Dullaart en Anna Ågren. Zij groeide op met een Zweedse vader, een Nederlandse moeder en… het repertoire van Cornelis Vreeswijk.

Cornelis Vreeswijk kende een bevlogen leven. Een troubadour zichzelf begeleidend op de gitaar met de nodige sarcasme en humor.  Zijn overlijden in 1987 wordt jaarlijks herdacht in Zweden en zijn overlijden was in 1987 live te zien op de Zweedse televisie. Tijdens het concert op zondag 15-02-'15 worden grotendeels Nederlandstalige liedjes van Cornelis Vreeswijk ten gehore gebracht. U zult verrast zijn over de veelal dichterlijke liedjes met de nodige humor.

Klik hier voor een bekend Nederlandstalig nummer van Cornelis Vreeswijk.

De inschrijving voor  het concert op zondag 15-02-'15 14:00 uur is gestart. Klik hier om u in te schrijven.

Toegevoegd aan deze mail, ontvangt u een fleurige flyer met alle concerten en voorstelling in de herfst 2014 en winter 2014 / 2015, zodat u op voorhand bent geïnformeerd.

De concerten en voorstellingen bij Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer zijn mogelijk gemaakt door (klik op de logo's voor meer informatie over de sponsoren):


Van Cappellen Stichting


Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht