In de ALV van 05-03-2012 is gevraagd om de activiteiten toch ook te folderen in de wijk Kralingseveer.
De kosten om iedereen per post te informeren zijn hoog; leden wonen niet alleen in Capelle aan den IJssel in de wijk 's-Gravenland, maar ook in Krimpen aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Rotterdam-Zevenkamp en Ommoord etc. Een mailing per post zou de verenging minimaal € 300 aan porto kosten. Dit geld besteedt de vereniging aan de activiteit zelf dan aan een mailing voor een activiteit. 
 
Het bestuur van BSV Kralingseveer is van mening dat de vereniging van de leden is voor kinderen en door de leden levend is en blijft. Dit betekent ook dat BSV Kralingseveer ieder lid evenveel plezier gunt. De praktijk daarbij is dat de meerderheid van de leden niet in Kralingseveer woont. Indien BSV Kralingseveer alleen zou gaan folderen, doen zij andere leden te kort die niet in Kralingseveer wonen.
 
Leden kunnen zich abonneren op de digitale nieuwsbrief en kunnen op de website onder de button 'Activiteiten' zich informeren over Activiteiten. Voor de overzichtelijkheid wil het bestuur de optie onderzoeken of er ook een agenda kan worden geplaatst waarbij het doel is dat de lezer in één oogopslag kan zien welke activiteit wanneer wordt georganiseerd.
 
Daarnaast worden de activiteiten aangegeven op het prikbord direct bij de ingang van het clubgebouw. Daarbij speelt dat de grote activiteiten zoals Pasen, Sinterklaas en Kerst decennia een terugkerend karakter kennen, zij zijn voor vele leden niet nieuw.