BSVK investeert in duurzaamheid met 48 extra zonnepanelen !

23-10-2015

In januari 2015 zijn de eerste 12 zonnepanelen geplaatst op de blokhut. Inmiddels is het BSVK gelukt om voldoende financiers te vinden om nog 48 zonnepanelen te plaatsen op het clubgebouw.

Uitdaging voor de plaatsing van de 48 extra zonnepanelen op het clubgebouw was de aangrenzende voetbalclub CKC, want stuiterende voetballen en zonnepanelen is een mindere combinatie. Door een speciale constructie op het clubgebouw en een bepaald type zonnepaneel, konden de 48 extra zonnepanelen toch worden gerealiseerd. 

Het bestuur van BSVK is dan ook blij dat met deze extra 48 zonnepanelen de opgewekte energie vrijwel gelijk is aan de verbruikte energie in kWh. Wij bedanken de leden van BSVK die hun financiële bijdrage hebben geleverd, diverse fondsen, gemeente Capelle aan den IJssel en Rabobank Rotterdam. BSVK heeft zelf ook een bijdrage geleverd in de zonnepanelen uit eigen middelen. 


Wilt u zien wat de in totaal 60 zonnepanelen inmiddels opleveren druk op het icoon zonnepanelen, rechtsboven op iedere pagina van onze website.

Vindt u het leuk om het artikel te lezen in het Algemeen Dagblad in de regionale bijlage Rotterdam-Oost van maandag 26-10-'15 pagina 5. Klik dan hier.

De zonnepanelen zijn mede mogelijk gemaakt door:

Gemeente Capelle aan den IJssel

Leden van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Stichting Aelwijn Florisz

Stichting Animus Donandi

Stichting Bevordering Volkskracht

Stichting Elise Mathilde Fonds

Rabobank Rotterdam

Van Cappellen Stichting