header

Beste %naam%, 

 

Zoals eerder bekend gemaakt in de digitale nieuwsbrief is de officiële opening van het nieuwe clubgebouw op zaterdagmiddag 18 mei 2013 om 14:00 uur van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer.

Vanwege de feestelijke opening is er ook een kleurwedstrijd voor de kinderen. De kleurplaat treft u als bijlage aan in deze e-mail. Deze kleurplaten zijn ook af te halen in de speeltuin van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer. Kinderen kunnen hun kleurplaat inleveren tot en met woensdag 1 mei 2013 in de speeltuin van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer. Ieder kind die een kleurplaat inlevert, krijgt een kleine verrassing. Vergeet vooral de naam en adres en leeftijd te vermelden aan de onderkant van de kleurplaat. Na de officiële opening op zaterdagmiddag 18 mei 2013 zal er een prijsuitreiking plaatsvinden voor de winnende kleurplaten in verschillende leeftijdscategorieën .

Daarnaast is er een prijsvraag voor de kinderen voor de naam van het nieuwe clubgebouw. Stuur een mail naar info@bsvkralingseveer.nl met een leuke naam voor het nieuwe clubgebouw tot en met woensdag 1 mei 2013. De naam van het clubgebouw kan ook aan de onderkant worden vermeld van de kleurplaat. Naast een leuke prijs mag de bedenker van de winnende naam, de naam van het clubgebouw samen met 2 prominente bewoners onthullen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl


Terug naar het overzicht