header

Beste %naam%, 

 

Zaterdag 18 mei 2013 om 14:00 uur is het zover. Het nieuwe clubgebouw van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer wordt officieel geopend !

Na de officiële openingshandeling en de onthulling van de naam van het clubgebouw door winnares Nessa en haar oma is er aansluitend een kralenworkshop georganiseerd voor de kinderen door:

 

Voor kinderen vanaf 5 jaar wordt er ook een workshop goochelen georganiseerd door een Nederlands Kampioen illusionist. Voor alle kinderen is er een gratis lekkernij. Voor een ieder is op deze speciale openingsdag de toegang gratis, inclusief de workshops voor de kinderen.

Tot zaterdag 18 mei om 14:00 uur tijdens de officiële opening van het nieuwe clubgebouw van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer ! Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer is zaterdag 18 mei al open vanaf 10:00 uur,u bent ook al eerder welkom dan 14:00 uur op zaterdag 18 mei.

Het officiële openingsfeest wordt mede mogelijk gemaakt door Deelgemeente Prins Alexander, Bakker Bart Krimpen aan den IJssel, Rabobank Rotterdam, Stichting Opzoomer mee en de Makro ! Als u klikt op de logo van deze sponsoren komt u op hun website terecht voor meer informatie.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl


Terug naar het overzicht