header

Beste %naam%, 

 

Het programma van de Rabobank Speelweek van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer is bekend. De Rabobank Speelweek wordt gehouden van maandag 19 augustus 2013 tot en met vrijdag 23 augustus 2013.

Het programma van de Rabobank Speelweek is als volgt:

 

Maandag 19 augustus 2013

's-Ochtends kan je eerst komen spelen vanaf 10:00 uur, in de middag is er een speciaal pestkoop-proof programma met Budo. Budo is onderdeel van

 

Dinsdag 20 augustus 2013

Piraten- en prinsessendag met aansluitend pannenkoekenfeest, zorg dat je er in de ochtend al bent, want deze activiteit begint al in de ochtend.

Woensdag 21 augustus 2013

Ook weer een dag om de hele dag in de speeltuin te vertoeven,  want in de ochtend gaan we spaarvarkens van de Rabobank versieren met medewerkers van de  Rabobank.

 

In de middag is er een activiteit met Indy's zeepwinkel; maak je eigen zeep in verschillende geuren en kleuren ! Kijk voor meer informatie door op onderstaand logo te drukken, je komt dan vanzelf op de website voor meer zeepinspiratie.

Donderdag 22 augustus 2013

 

Vanaf 13:00 uur is Circus Rotjeknor er. Volg circuslessen door ervaren docenten van Circus Rotjeknor. Klik hier voor de aanmoedigingsfilm van de bekende acteur Jack Wouterse om vooral te komen naar Circus Rotjeknor.

Vrijdag 23 augustus 2013

's-Middags een voetbalclinic met een aantal spelers van de Rotterdamse voetbalclub Excelsior i.s.m. de buurman van de Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer, voetbalclub CKC. Vanaf de ochtend om 10:00 uur ben je al welkom in de speeltuin.

 

 

De Rabobankspeelweek 2013 wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Rotterdam en Indy's zeepwinkel. Klik op onderstaande logo's voor meer informatie over deze bedrijven.

 

 ..

 

 Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht