header

Beste %naam%,

 

De weersverwachting gaat de komende tijd weer de goede kant op, het wordt weer mooi zomersweer. Na een lange winter en vrijwel geen voorjaar, lijkt nu de komende periode toch echt zomers te worden. De weervoorspellingen op de verschillende weerwebsites zijn unaniem; het wordt zomers ! Vandaag is het weer niet echt zomers, maar komende weken krijgen we per voorspellingsdag rapportcijfers in de vorm van een 8, 9 of een 10. Zeker leuk omdat zaterdag 6 juli aanstaande Buurt- en Speeltuijnvereniging Kralingseveer wat extra activiteiten in petto heeft.

Op vrijdag  3 juli 1953 is 'Speeltuin Kralingseveer' officieel opgericht. Precies 60 jaar later valt 3 juli op een woensdag. Aangezien 3 juli 2013 een doordeweekse dag is, viert Buurt- en Speeltuinvereniging haar 60-jarig jubileum op zaterdag 6 juli 2013.

We verklappen niet  hele programma, maar kunnen al wel vast aangeven dat er een airbrush tatoeëerder komt voor de kinderen en haarattributen kunnen worden aangebracht bij de kinderen. En bij mooi weer, en dat lijkt er te komen, is er meer..... Houdt zaterdag 6 juli 2013 vrij in uw agenda.

Het 60-jarig jubileum wordt mede mogelijk gemaakt door Your Blush, klik op onderstaand logo voor meer informatie over dit bedrijf.

 

Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl


Terug naar het overzicht