header

Beste %naam%, 

 

Met de komst van het nieuwe clubgebouw van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer is er sprake van een grote zaal van 108 m2. Deze zaal biedt nieuwe mogelijkheden. Om deze reden organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer 8 koffieconcerten in de herfst van 2013 en de winter 2013 / 2014. U kunt zich als lid van de vereniging nu gratis inschrijven voor het tweede koffieconcert.

Zondag 20 oktober 14:00 uur Strijkkwartet van Sinfonia Rotterdam.

Voor u speelt een Strijkkwartet samengesteld uit musici van Sinfonia Rotterdam. Sinfonia Rotterdam, hét kamerorkest van de bruisende havenstad, geeft concerten in binnen- en buitenland. In de stad behoort het orkest tot de huisensembles van De Doelen en is daar dan ook regelmatig te beluisteren. Daarnaast verzorgt Sinfonia Rotterdam diverse eigen series in de monumentale Balzaal van het Wereldmuseum aan de Maas. Ook in Het Concertgebouw Amsterdam geeft het orkest regelmatig concerten in de eigen serie ‘De Klassieke Schatkamer’ en de series van deze muziektempel, o.a. de Robeco Zomerconcerten. Verder toert het orkest door Nederland, maar reist het ook regelmatig naar verre oorden als Brazilië, Colombia en Rusland. Regelmatig zijn de musici van dit orkest te beluisteren in kleinere ensembles. Bij Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer spelen voor u:

Viool:              Annet Verboom

Viool:              Melanie Broers

Altviool:          Katya Woloshyn

Cello:              Marije de Jong

Programma

Haydn strijkkwartet op 54 no 1

Shostakovich strijkkwartet no 8

Aangevuld met nog wat kleinere werken van o.a. Mozart.


 

Aanvang: 14:00 uur

Duur: Inclusief pauze ongeveer 1,5 uur, einde rond 15:30 uur

Wie: Alle liefhebbers van klassieke muziek

 

Klik hier voor het inschrijven. U kunt zich inschrijven tot 13-10-'13.


De toegang  voor leden van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer is gratis en leden hebben voorrang bij voorinschrijving. Klik hier voor het inschrijven. U krijgt een bevestiging per mail. Deze bevestiging dient u mee te nemen als toegangsbewijs. Als u zich niet meer kunt inschrijven, dan is het concert volgeboekt. Indien er ruimte over is na de voorinschrijving voor de leden, zal de inschrijving voor niet-leden worden gestart. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon. Gaat u 1 keer met het gezin naar een koffieconcert in 2013 dan heeft u het lidmaatschap er al veelal uit. Een lidmaatschap kost in 2013 € 20,- per gezin.

De koffieconcerten bij Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer zijn mogelijk gemaakt door (klik op de logo's voor meer informatie over de sponsoren):

 

Stichting Aelwijn Florisz

Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht