header

Beste %naam%, 


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer mag zaterdag 19 november 2016 de Sint en zijn Pieten welkom heten. We verzamelen ons op zaterdag 19 november 2016 om 09:45 uur bij de speeltuin en gaan dan vervolgens met zijn allen om 10:00 uur de Sint feestelijk binnenhalen in Kralingseveer.

Na zijn aankomst begint Sint aan een korte rijtoer door Kralingseveer. Na de rijtoer gaan we verder, zonder ouders en/of verzorgers, in het clubgebouw van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer met een speciaal Sinterklaasfeest. Bewust kiezen we net als vorige jaren zonder ouders en verzorgers omdat de ruimte in het clubgebouw beperkt is op last van de brandweer. Buurt- en Speeltuinvereniging wil zo weinig mogelijk kinderen teleurstellen, vandaar zonder ouders en verzorgers. Er is een mogelijkheid om beschut en droog onder de veranda van de blokhut of onder de carpoort n de buurt van uw kind te blijven, indien u dit wenst. De voorstelling voor de kinderen eindigt omstreeks 12:15 - 12:30 uur in het clubgebouw van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer.

U kunt de kinderen alleen opgeven voor het feest in het clubgebouw als u lid bent van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingeveer door hier te klikken. De intocht van Sinterklaas door Kralingseveer is voor een ieder, het Sinterklaasfeest in het clubgebouw is alleen voor leden. Als u alleen de intocht van Sinterklaas door Kralingseveer wilt meemaken, hoeft u zich dus niet op te geven voor het Sinterklaasfeest in het clubgebouw. Na het invullen van het inschrijfformulier voor het Sinterklaasfeest in het clubgebouw, ontvangt u binnen enkele seconden een ontvangstbevestiging per e-mail. Print deze mail uit en geef deze mee aan uw kinderen, deze mail is het toegangsbewijs voor het Sinterklaasfeest in het clubgebouw.

Geef uw kinderen uiterlijk zaterdag 5 november 2016 op, Vol = Vol.

Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht