header

Beste %naam%, 


Woensdag 13 december 2017 organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer een speciale knutselmiddag, een Kerstknutselmiddag voor de kinderen.

De knutselmiddag op woensdag 13 december 2017 staat dan ook in het teken van de Kerst. De knutselmiddag begint om 14:00 uur en duurt tot ongeveer 16:00 uur.


De knutselactiviteiten zijn voor leden van Buurt- en Speeltuinvereniging gratis. Niet-leden betalen de reguliere entreeprijs (Eur 1,25 per persoon). U hoeft zich niet op te geven voor deze activiteit. Kom op tijd, want VOL=VOL.

Helaas heeft Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer, ondanks de grote opkomst van soms meer dan 80 kinderen, de knutselmiddagen moeten afbouwen. Oorzaak van de afbouw is de discussie met de Gebiedscommissie Prins Alexander. Gebiedscommissie Prins Alexander weigert het initiaitief van Gebiedscommissie Prins Alexander verder te financieren. Gelukkig heeft een anonieme ondernemer zijn rol gepakt richting de kinderen en wil deze de knutselmiddag voor de Kerst wel financieren.


Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht