header

Beste %naam%, 


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer organiseert Koningsdag op vrijdag 27 april 2018 van 10:00 uur tot ongeveer 17:00 uur.

Voor de kinderen is er de gelegenheid tot  het verkopen van spullen waar ze vanaf willen. Ieder kind kan zijn plek met zijn eigen kleedje opzoeken op het grasveld. Voor een plek op het grasveld behoeft niet te worden betaald. Tip: als uw kind wil verkopen op het grasveld, geef voldoende wisselgeld mee.

Kinderen kunnen hun eigen fiets versieren. Op deze speciale dag mogen er fietsen in de speeltuin om te versieren. Er mag natuurlijk niet gefietst worden in de speeltuin, veel te gevaarlijk.

Bij mooi weer zullen er springkussens en een zweefmolen worden opgezet op het grasveld en zal er Nederlandstalige muziek worden gedraaid. Van 14:00 uur tot 17:00 uur is er een Rotterdamse live-artiest aanwezig. 

De toegang tot de speeltuin is op deze speciale dag gratis, alle activiteiten zijn ook gratis.

Voor de volwassene is er vanaf 13:00 uur zwak alcoholische drank tegen betaling. Er mag geen enkele alcoholische drank worden meegenomen naar het terrein van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer. Naast het natje verkoopt Buurt- en Speeltuinvereniging het gebruikelijke assortiment van snoep, ijs, fris en snacks. 

De Koningsdag wordt mede mogelijk gemaakt door de Gebiedscommissie Prins Alexander en Stichting Comité Nationale Belangen Rotterdam.

Buurt- en Speeltuinvereniging hoopt op mooi weer en veel bezoek op Koningsdag 2018. 

Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht