header

Beste %naam%, 

 

Net als vorig jaar organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer meerdere concerten en theatervoorstellingen in het nieuwe clubgebouw. Leden van Buurt- en Speeltuinvereniging hebben gratis toegang tot alle concerten en theatervoorstellingen. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon (een gezinslidmaatschap kost in 2018 € 30,00). Als u de voorstelling bezoekt en u bent lid van BSVK, neem uw lidmaatschappas mee !

De vijfde voorstelling in deze nieuwe reeks van concerten en theatervoorstellingen vindt plaats op woensdag 12 december 2018  om 14:00 uur.  De Vliegende koffer Poppentheater verzorgt de voorstelling 'Ollie Trollie en Mannetje Lampenkap' (3+).


Ollie Trollie komt graag bij oma Hillie Trol en vraagt haar iedere keer het verhaal over Mannetje Lampenkap voor te lezen, die op een dag alle lampjes pikte. Dan verdwijnt ook het lampje van oma. Kan zij Ollie nu nooit meer voorlezen? Ollie gaat op zoek naar het verdwenen lampje en .... Mannetje Lampenkap. Onderweg ontmoet hij de kleurrijke figuren Vleermuis Vlerk, Glitter Glimworm en kapitein Blauwbaard.
 
Ollie Trollie en Mannetje Lampenkap is een voorstelling die aansluit bij de beleveniswereld van het jonge kind met een duidelijke verhaallijn, aansprekende poppen, een kleurrijk decor en muziek/liedjes. Tijdens de voorstelling wordt steeds een stukje van het decor onthuld. Een boeiend en verrassend element, waardoor het pakkende verhaal wordt versterkt.
 
Wilt u meer weten ? Klik op bovenstaande foto en You Tube start voor u automatisch in een nieuw venster in uw internetbrowser.
 
U hoeft niet te reserveren voor deze voorstelling op woensdag 12 december 2018 om 14:00 uur, maar u dient wel om 13:45 uur aanwezig te zijn. Vol=Vol op last van de brandweer. Als de zaaldeur dicht is en het feestelijk optreden is begonnen, wordt u niet meer toegelaten tot de voorstelling. Het storen komt het feestelijk optreden niet ten goede. Wij hopen op uw begrip.

Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht